Lag en pannekakerøre av mel, salt, egg og melk og la den få svelle 30 minutter. Plukk prestekrager, løvetann, vinterkarse, squash, gresskar, blomsterkarse eller ringblomster
Dette er en fabelaktig god metode å steke kongereker på. 8-10 store kongereker (eller scampi). FacebookPrintMoreGoogleTwitterTumblrRedditLinkedInSkypePinterestEmail 8-10 store kongereker (eller scampi)
Jeg har laget disse fiskebollene til flere anledninger nå og selv om ikke tilbehøret har vært like bra er disse bollene en vinner både hos store og små
Jeg har lenge lenge tenkt på å lage disse potetringene som jeg fant på den tøffe bloggen Spoon Fork and Bacon, og siden jeg har rester av potetmos i kjøleskapet og Matbloggsentralen har poteter som tema på ukens utfordring fikk jeg et lite spark bak til å bare kaste meg i det
Av miljøhensyn er det sjelden jeg spiser kongereker/scampi. 10-15 rå kongereker. Tilsett vårløk og stek i cirka 1 minutt før du tilsetter kongereker og steker de til de er rosa, cirka 2-3 minutter. 10-15 rå kongereker
Two delicious recipes from “Alt om Urter” (All about Herbs)publised in 1985. –. In context. Sambucus is a genus of flowering plants in the family Adoxaceae
Jeg hadde nesten helt glemt at før jul hamstret vi kongereker på tilbud. (til 2 veldig sultne)200-300 g kongereker (brukte 6 stk). 200-300 g kongereker (brukte 6 stk)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.