Hjemmelaget fiskegrateng - enklere enn du tror. 17. 01. 2017 kl. 12. 14 i. mat. 2 kommentarer. Hei. For noen dager siden laget jeg fiskegrateng for første gang
Fiskegrateng er noe jeg alltid har elsket, men alltid fått litt magesjau av i etterkant, på grunn av melken, pastaen og hvetemelet som tradisjonelt følger denne retten
Hjemmelaget fiskegrateng er absolutt å foretrekke fremfor de man kjøper. Er litt mer å tygge på i den hjemmelagde, og ikke bare en most masse som de man kjøper ofte er
Fiskegrateng med makaroni er en kjær gammel rett som de fleste husker fra barndommen ♥. Serveres gjerne med kokte poteter og revet gulrot dynket med litt sitronsaft
Her er endelig fiskegratengen dere har spurt etter. Måtte le litt i går ettermiddag, for det første Leo spurte meg om når han kom hjem fra skolen var hva vi skulle ha til middag
I dag kommer jeg med oppskrift på en skikkelig god fiskegrateng. Husmannskost som fiskepinner, lapskaus, fiskeboller eller kjøttkaker har jeg foreløpig ikke blogget om
Posted by Torill Anita. Tweet. Denne gratengen anbefaler jeg at dere prøver. Det er for det første en fin måte å få brukt opp rester på og for det andre løfter den en ganske alminnelig fiskegrateng til nye høyder
I barndommen med kjentes det som om vi hadde fisk åtte gongar i veka. Men eit av høgdepunkta var dagen derpå klippfiskmiddagen, då restane blei til «plukkfisk»
Deilig fiskegrateng med laks og fullkornspasta. 4 – 6 porsjoner. Jeg har fått ideér til oppskriften under etter å ha sett på en del ulike oppskrifter på fiskegrateng, men gjort mine egne forandringer og egen vri
Hei, og takk for at dere fremdeles klikker dere inn her – selv om det er stille i perioder. Aktiviteten vil nok være svingende i perioder, men jeg håper dere vil følge meg videre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.