Enkel, hjemmelaget karamellpudding
Bollefrua
Bollefrua
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1. Det er kjempelett
  • 2. Det smaker supergodt
  • 1,5 dl sukker
  • 0,75 dl vann
  • 6 dl h-melk
  • 3 dl kremfløte 1 vaniljestang
  • 6 egg
  • 0,75 dl sukker
  • 1. Ha første mengde sukker i en tykkbunnet gryte sammen med vannet. Kok på medium varme, det skal boble. (Min kokeplate går fra 1
  • 8. Sett en langpanne eller lignende inn i ovnen og fyll den med kokende vann, ca
  • 3/4 full Sett inn formen din og la stå i opptil
  • 2 timer
  • 1,5 time Hvis den virker
  • 9. Når den er helt kald, skal den stå i kjøleskapet over natten.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.