Jeg hadde brødform til den ene og bare stekebrettet til den andre. Disse loffene er stekt med varmluft- og dampfunksjon og er så crispi at det knaser i dem under avkjøling
Trill runde, sprekkfrie boller og sett dem på bakepapirkledd stekebrett, alle på samme brett. Forøvrig en flott kokebok også med mange gode suppeoppskrifter i
Letingen etter den optimale pizzaen fortsetter og dette er en variant som minner meg veldig om mine barndomsår, båtliv, sene sommerkvelderog calzone i Strømstad på søndagene
Bland det tørre i kjøkkenmaskinen og tilsett væsken så det blir en vanlig gjærdeig. Hold igjen litt av melet, tilsett det til slutt når du ser at deigen blir passelig og akkurat slipper bakebollen
Pizzabunnog -topp er en helt vanlig hvetedeig. Etter heving deler du deigen i to og kjevler hver del til en sirkel så stor som stekebrettet den skal stekes på
Et brød som smaker godt, er et halvgrovt brødog holder seg godt. Smuldre gjæren i bakebollen og hell over det lunkne vannet, tilsett sirup og rør til gjæren er oppløst