Kyllingsatay er superenkel rett som både store og små setter pris på. Kyllingvinger BBQ. Andre sauser som også er godt tilsatayspyd er HoiSin og søt chilisaus
Kyllingsatay er fint å grillesiden kjøttet skal skjæres i tynne skiver. Kyllingfilet - beregn èn pr. maii år faktisk, og som passer seg veldig bra når det nærmer seg sommer og grillvær
Snu dem når halve tiden er gått. Server med ris, salat og peanøttsaus. Saften av 1/2 løk1 ss soyasaus1 presset fedd hvitløk1 ts ingefær1 ts sukker1 ss olje1/4 ts pepper2 kyllingfileter (blir 4 spyd) ibiterPeanøttsaus Rasp løken i en sil over en skål. Det er bare saften av løken du skal bruke, så press ut det du får til Bland så i soyasaus, presset hvitløk, ingefær, sukker, olje og pepper Bland kyllingfiletbiteneimarinaden, og la det står iminst 30 minutter Legg spydene i bløt en stund før du trer på de marinertebitene av kylling. Legg dem på bakepapir på stekebrett og stek dem enten på grillfunksjoni ovnen på 225 grader i 6- 7 minutter, eller på grillen
Ha så ikylling, bacon og grønnsakene og bland godt. Denne deilige retten er så utrolig god at du må nesten bare teste den selv Nam Nam Som alltid alt i en gryte, så enkelt så godt
Populær og næringsrikrisrett med kylling eller kalkun, grønnsaker og i dette tilfellefullkornsris. Dette er en rett hvor du rett og slett bruker de grønnsakene du har i kjøleskapet, for variasjon fryder
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.