) Denne helgen har jeg vært så heldig at jeg har levert både bryllupskake og cupcakes. Bryllupskaken dekker ca 60 stk og består av 3 kaker i lys sjokolade med sjokolade ganache og sjokolade frosting
Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder av bryllupskaken til Kjersti og Raymond . Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder av bryllupskaken til Kjersti og Raymond
I dag har vi en 8 års jubilant her i huset – hvor blir egentlig årene av Siden vi akkurat er kommet hjem fra en uke på Gran Canaria så blir ikke barneselskapet før neste fredag. Litt stas på bursdagbarnet er det imidlertid viktig å få gjort så vi blir 11 gode venner til middag idag. 1 eggehvite. 125 g god kokesjokolade i biter (her hadde vi mye til overs, så 100 g holder rikelig). Sett dem i kjøleskapet i 1 time til de er faste. 1 eggehvite. 125 g g. 100 g
11/2 cm tykk, helt jevnt. 1 cm fra kakeringens kant. Fortsett til du har 15 bunner, 3 av hver størrelse. Bunnene stekes på 170 °C til de er gylne og gir etter ved et lett trykk, mellom 15 og 40 minutter. Gelatinen legges i bløt i 1/2 liter vann i 1/2 time. Sukker, maisenna og vaniljesukker blandes og piskes godt med 1 dl av melken. 1/4 av kremen has i den lunkne sjokoladen. Tilsett 1/4 til og pisk godt igjen. 1 kg valnøtter. 1/2 polynesisk vaniljestang. 100 g sukker. saften av 1/2 sitron. 1/2 l kremfløte. 150 g god hvit sjokolade. 150 g sukker. 1 polynesisk vaniljestang. 1 l melk. 1 kg melis
I dag sitter jeg å planlegger sommerens kommende bryllupskaker og kom på at jeg fortsatt har flere flotte kaker som jeg lagde på sensommeren i fjor å vise fram
) Krusedullene lages med å begynne i midten, ta 1-1,5 runde rundt midten. Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca 40 min. Bake the cake in the middle of the oven at 175°C for about 40 min
) Det fine er at det finnes noe for en hver og deres personlige stil og kunne du tenkt deg å sett noen av de andre bryllupskakene jeg har laget kan du ta en titt Her
I oktober bakte jeg bryllupskake på bestilling. 12. 2014 kl. For å dekke kakene, kjøpte jeg 1 kg hvit fondant og 500g hvit marsipan. 12. 2014 kl. 12. 2014 kl. 12. 2014 kl
110 gram mykt smør ( Eller 170 gram. 1 stort egg. 1 ss ingefærpulver ( jeg brukte en blanding av pulver og friskrevet). 1 ts kanel. 1/2 ts salt. 1. Sett ovnen på 175 grader. 10. Stek i 10 minutter til du ser de er litt rundet men skikkelig krakkelerte på toppen. 11. Om du har shortening så er det det beste i forhold til denne oppskriften som er snart 100 år gammel. 110 gram mykt smør. 170 gram. 1 stort egg. 1 ss ingefær. 1 ts kanel. 1/2 ts salt. 1
Dette gjorde at det ble en ganske så høy kake, men det gjør seg jo fint i en bryllupskake. 12. 2017 kl. Dette var en bryllupskake bestilt til et bryllup lørdag 11. Jeg valgte å bruke kakestørrelsene 6", 9" og 12". Det er 15, 23 og 30 cm. Sirupen lager man ved å ha 200g sukker og 236ml vann (altså 1 cup sukker og 1 cup vann) i en kjele, og koke opp. Dette er 12" kaken, ferdig delt, fylt og stablet. Det fristet lite å kjøre i 1 time med en så stor og høy kake i bagasjerommet. 12. 2017 kl. Tips en venn 12. 2017 kl. 12. 2017 kl
Helgens første bryllupskake er sukkerbrød med jordbær og vanilje, og jordbær og sitronfromasj. Sprøytet med små hjerter, sprayet med pearlspray og pyntet med lilla og hvite roser
Bryllupskake med fondantroser | Permalink. juli 2014 by Karine Melisguri Roan Legg igjen en kommentar. Bryllupskake i 3 etasjer med roser av marshmallowfondant. 1. I 2011 oppdaget jeg baking som hobby og terapi, og har siden den gang latt kreativiteten flyte fritt. ← Previous Post Next Post → 2014 by Karine Melisguri Roan Legg igjen en kommentar
no - Esker 31. no- Anything goes 01. no - Dies/Punches (punched out the heart-wondows) 19. no - Bingo board (pearls, swirl and flowers) 21. no - Fantastic elastic 21
Var så heldig at jeg fikk hjelpe til med en liten bryllupskake til i dag. De skulle ha 20 + 10 kake, men jeg syntes de måtte få en litt større jeg da og laget 24 + 18
Bryllupskake på stativ. Her er den andre bryllupskaken jeg leverte i helgen. 16. 2015 kl. 13. Dette stativet har jeg til utlån, og er faktisk 1 år siden jeg lagde bryllupskake på det sist. 16. 2015 kl. 13
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
For noen uker siden lagde jeg denne vakre bryllupskaken til Kirsti og Fiton på deres store dag og jeg sto fritt til å lage hva jeg ønsket ut i fra beskrivelsene dus rosa, noen få store blomster og elegant
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.