1 kyllingfilet
pr person, 2bifftomater, 3-4 never spinatblader (jeg hadde ikke fersk, men har alltid frosne spinatblader i frysen), 1 fetaost (grønn eske), 1 liten rødløk, litt frisk basilikum, mel, 2 egg, krydder for eksempel, salt, pepper, peppermix, basilikum, timian, etc.
Siden det er gluten i alle panerte ferdigprodukter er ikke det noe vi spiser lenger og det er jo bare bra, siden det ikke er en sunn måte å tilberede mat på - men godt er det jo
Den var utrolig smaksrik ogsaftig. Saftig gulrotkake. Søndagsmorgen skal liksom være den dagen man kan sove leeeeenge, tar livet med ro og spiser en sein frokost
Panertkyllingfilet har jeg blogget om her før. Så panerte jeg den. Legg kyllingfilet flat på et skjærebrett, og kutt på langs, så lommen blir så stor som mulig
Nå – vil du ha varm, fersk og deilig banankake. Skrell og finhakk bananene og ha dem i røren. Strø over litt kanel og perlesukker om du vil gjøre den litt søtere
Den ser kanskje ikke særlig delikat ut der den ligger rå og bleik. MEN det er uendelig muligheter med en hel kylling, den kan marineres med alt og stappes med det meste
) Denne sjokoladekaken er så god ogsaftig, og kommer nok fort til å bli en av dine favoritter også. Her har jeg lagd den veldig enkel og raskt med vaniljekrem, dekket med melkesjokoladekrem
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.