og ikke bare kaste meg i gang med alt jeg har i skapet. Når man baker brød og rundstykker er det bare fantasien som setter grenser for hva man kan ha i
Rør inn egg og kesam. Ingenting er som nybakte groverundstykker. 100 g kesam (ca 2 store ss). Bruk en spiseskje fuktet med vann, og form passe store rundstykker, som du setter på en bakepapirkledd plate (jeg fikk 9 stykker). 4 egg 100 g kesam (ca 2 store ss)
Ved å ta utgangspunkt i en oppskrift på fine rundstykker, bytte ut deler av melet med grovt, tilsette litt havregryn og proteinpulver og bytte ut sukkeret med sukrin, får du mye sunnere rundstykker
Bland mel, gjær og salt og tilsett lunket vann med olje og honning. Grovehverdagsrundstykker (ca. Det å ha hjemmelagde rundstykker i fryseren er gull verdt
Ha alt det tørre i en passe stor bolle og bland det med en sleiv. Du kan enten gjøre deg litt flid med rundstykkene og forme de til runde runddstykker, eller bare sette de direkte på et bakepapirkledd stekebrett
Dekk til med plast og la deigen heve på et lunt sted til dobbel størrelse. Tilsett Kesam, linfrø, hvetekli, hvetekim, sammalt rug fin, sammalt hvete fin, salt, olje og
Det grove melet kan byttes ut med et annet grovt mel som du kanskje har en rest av, men mengden av grovt og fint mel må være slik som her når du baker på denne måten
Grove eltefrie rundstykkermed solsikkefrö. I og med at de skal heves over natten så må du lage de kvelden innan du skal spise de, og steke de om morningen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.