fredag 7. juni 2013. Viltgryte. Gryter hører egentlig til høsten synes jeg, men nå har jeg endelig fått somlet meg til å ta bilder og skrive ned oppskriften på denne viltgryten, så da kommer oppskriften nå
Denne oppskriften er fra Pasta-boken som jeg kjøpte for ikke så lenge siden. Det er en mettende rett som godt kan gjøres klar på forhånd og bare settes i ovnen til steking når du begynner å bli sulten
Dette trenger du til 1 person. - 1 dl ris + lettsaltet vann- 100 g skinn og benfri torskefilet- 1/2 liten paprika- 1/2 liten løk- 1 ss hvetemel- 1 vann + 1/4 fiskebuljongterning- 1,5 dl fløte- salt og pepper- 1 blad isbergsalat- litt mais- litt paprikaBle du fristet
Inspirert av Toro sin nyhet "Tacolasagne" bestemte jeg meg for å lage min egen variant. Det ble absolutt vellykket og jeg tør også å påstå at den er bedre enn Toro sin (selv om jeg ikke har smakt den ennå
Her kommer en annen tacovariant. Denne gangen som pai. Det som er så fint med pai er at du rekker å rydde unna det verste rotet etter matlagingen mens paien steker
Dette trenger du til 4 personer. - 1 pk findus wok (classic, thai, vietnamese, den du liker best)- 1 dl sweet & sour wok saus- 600 g indrefilet av svin- 1-2 ss olje- 1 strimlet rød chilipepper- litt soyasaus- salt og pepper- 3-4 pakker nudlerBle du fristet