Gulrotkake med epler i deigen.
Mamma Britas matblogg
Mamma Britas matblogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2,5 dl matolje med nøytral smak (solsikkeolje, maisolje o.l.)
  • 350 g sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2 ts kanel
  • 1/2 ts muskat
  • 1/2 ss natron
  • 1/2 ss bakepulver
  • 325 g hvetemel
  • 100 g mørk sjokolade (hakket), eller 100 g valnøtter (grovhakket)
  • 400 g revet gulrot
  •  
  • Toppingen
  • 200 g meierismør
  • 500 g melis
  • 400 g kremost naturell
  • 3 ss vaniljesukker

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.