Kan man si en himmelsk gulrotkake mon tro. Saftig, med en søtlig smak av eple og honning sammen med kanel og valnøtter, et enkelt bakverk, men du verden her får du virkelig noe igjen for strevet
Jeg ønsket å lage en saftig kake som både barn og voksne ville like, så da ble det gulrotkake. Husk alltid å merke med dato, så vet du hvor lenge den har ligget i fryseren når du tiner den
Tilsett resten av det tørre vekselsvis med smeltet smør. Det er nesten så jeg ikke trenger å spørre hvilken kake de ønsker til bursdagene sine, for svaret har alltid vært gulrotkake
Smør et tykt lag med glasur og la kremen renne nedover sidene(nam) Jeg «hermet» etter Ida og pyntet medgranateple og valnøtter for det hadde jeg nemlig i skapet
Jeg elsker denne direkte kommunikasjonen med følgerene mine. Riv gullrøtter og eple. Søndag ville dere at jeg skulle bake Gulrotkakemuffins - uten helsekostprodukter
Epledesserten er en min egen versjon av "bakte eplermed mørdeigslokk", og jeg ser meg ikke tilbake. Det skal være godt med deig, så ikke spar på restene
Sammen med cashewnøtter og kokosmelken, så får du en nydelig smak, med en kremete konsistens. Det eneste som tar litt tid er rensking av epler og riving av gulrøtter
Dette er oppskriften på "den klassiske gulrotkake", som i tillegg er helt melkefri dersom du velger å ikke toppe kaken medgulrotkakeglasurenPersonlig elsker jeg denne kaken
Smør over den avkjølte kaken og pynt med revet gulrot i tynne strimler. 1. Til denne oppskriften trenger du en langpanne 20x30cm og sett ovnen på 200 grader
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.