Bokhveteprotein (vietnamesisk kyllingsalat med peanøttsaus)
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 6 til omega
  • 3 som er mer enn
  • 13,6 g proteiner,
  • 58,2 g karbohydrater og
  • 2,2 g fett. Bokhvete er middels glykemisk med indeks på 55, omtrent likt med havre. Sjekk innholdsfortegnelsen på pakken her fordi mange sobanudler er en blanding av hvete og bokhvete. De rene bokhvetenudlene har en mørkere gråfarge enn blandingsnudlene. Bildet under er av fullkorn durumhvete spaghetti (lyseste), sobanudler med bokhvetenudler (mørkeste grå) samt blandingsnudler.
  • 50 g bokhvetenudler og 150 g kylling gir det 42,8 g proteiner. I tillegg noen gram peanøttprotein, kanskje 2-3. Tar du denne som nistepakke trenger du mikrobølgeovn og to beholdere - en for kylling og nudler til oppvarming og den andre til grønnsaker.
  • 1. Kyllingfilet har
  • 600 g kyllingfilet 200 g sobanudler (bokhvete) litt soyaolje og rapsolje til nudlene
  • 2 ss rapsolje 100 g bønnespirer 1 stor gulrot 1 liten rød chili 2 ss hakket koriander til pynt
  • 15 fersk ingefær 2 fedd hvitløk 3 ss peanøttsmør, organisk 6 ss koriander, hakket 3 ts honning 1 ts salt
  • 3 ss hvitvinseddik
  • 2 ss fiskesaus

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.