Entrecôte med bakt søtpotet, rotgrønnsaker med fennikel og whiskeysaus ♫♪Whiskysaus *. Ingredienser. 1 stk søtpotet per person. 1 stk entrecote a 250-300 g per person. Solsikkeolje. Meierismør Edel's Mat &Vin
Flat Iron Steak med sesam poteter, serranosurret asparges og whiskysaus ! Server den sammen med whiskysaus, sesam poteter og asparges surret med serrano. Whiskysaus *. WhiskysausEdel's Mat &Vin
Flyndrefileter i whiskysaus Rens rekene. Del gulroten i mindre biter og skrell og grovhakk løken. Kok opp vannet sammen med gulrot, løk, rekeskall og tomatpuré Varden.no
Brødpudding med whiskysaus Server brødpuddingen nystekt fra formen med den lunkne whiskysausen til 200 g daggammel loff eller annet hvitt brød Varden.no
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.