1. Legg torskeryggen i 10 % saltlake i 7–8 minutter. Da blir den fast, og lettere å steke. Saltlake lager du ved å røre ut 100 g salt i 1 liter kaldt vann
Arne Brimis sjokolademoussekake er en mektig og god moussekake. Den er grei å lage, den består kun av hjemmelaget sjokolademousse - litt stekt og litt ustekt
Ja, vi er stolte av å kunne presentere vår helt egen oppskrift på en faktastisk nydelig god saus. Å nå har vi laget den noen gang, så vi kan oppskrifta og er trygg på å dele den med dere alle sammen
Brimis oppskrift, og kan virkelig anbefales. Da var det frem med dette. mandler, vann, sukker og smør. 300 gram mandler måtte lages og avkjøles i en bolle i kjøleskapet i 20 min
Arne Brimis sjokolademoussekake har jeg lagt ut oppskrift på tidligere også. Denne gangen har jeg valgt å ha mindre bunn og mer mousse, og det ble bedre enn forrige gang
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.