I går serverte vikylling her hjemme tilsøndagsmiddag da vifikk gjester. Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Enkel kyllingrett som er rask og tilberedehvis du plutseligfinner ut at du vilgrille. Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- og parmesantomater , potetpuré med timian og hvitløk eller du kan ta en titti vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon
Fyltkyllingfilet fra Ytterøy surretiserranoskinke. Med kylling som festmiddag. Legg fileten mellom to lag plastfolie, og bank forsiktig flat med en kjevle
Bland sammen kremost, ost og spinat. Snittkyllingfiletene langs siden så du kan fylle dem. Form kremostblandingentil en klump og putt innikyllingfileten
Kok ris og asparges/brokkoli, steiksjampinjong. Kesam-dressing. Bland alt som står over ioppskriften. Skjær kyllingen på langs oppå, smør Philadelphia ost i, surr 2 baconstriper rundt hver filet, legg iildfast form i ovnen, 200gr i 30 min ca
Soltørkede tomater i olje. Basilikum. Skjær osten ibiter. Skjær ett snittikyllingfileten, på langsiden. Fyll kyllingfileten med ost, hakket soltørkede tomater og basilikumblader
INGREDIENSER. Diverse grønnsaker etter ønske, Jeg hadde gulerøtter, kålrabi, rød paprika, sopp og løk. Skjær i staver/båter, og ha gjerne over litt olje og krydre godt
Når svinefileten fylles på denne måten blir den saftig og velsmakende, særlig med såpass mye urter, og så ser det så innbydende ut, man spiserlitt med øynene også
Jeg skulle nok ha surretkyllingeninn motsatt vei, for fyllet rant delvis ut etterhvert som heten steg i ovnen, eller så kunne jeg ha påspandert to skinker pr
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.