ytre-/indrefiletavhjort. Har du frossenrosenkål skal den has i kokende vann og så skru avplaten. Det er ikke vanskelig, bare stikk i potetenemeden kniv el
Start med å skrelle potetene og skjære skiver av dem (ikke helt igjennom). Skjær aveventuelle hinner på kjøttet og bind den opp hvis det er stor variasjon i tykkelsen på kjøttstykket
Når jeg nå poster hvordan jeg lager yoghurt må jeg komme meden stor advarsel til alle som mener at all melkemat skal pasteuriseres og da i særdeleshet yoghurt på grunn avnoen skumle bakterier som jeg ikke er redd for
Putt kjøttdeigen i kjøkkenmaskinen (bytt fra «hakker» til eltekrok) sammenmed egg, salt, pepper, tabasco og worcheshire sauce og kjør det på laveste hastighet til det er blandet
økologisk, fullkornsgrøt med bygg, havre og rug. Har du litenblender så blend i to omganger, ha i litt mere kanel i dendelen som det ikke skal lages grøt av
Gni inn filetenmed salt og pepper, og brun den på. gjennomstekt). 500 g indrefiletav svin. Legg i en ildfast form, og stek på 200o. La fileten hvile under folie i 10 minutter 500 g indrefiletav svin
Her blir den servert meden nydelig saus med sopp og estragon, stekte grønnsaker og bakt potet. Indrefiletav svin er alltid en 'bankers' - mørt og godt kjøtt
Det er denperfekte lørdagsmiddag om du spør meg. På lørdag hadde vi svigerforeldrene mine på middagsbesøk og bestemte oss for å servere indrefiletav svin med hasselbackpoteter
Tilsett restenav melet, salt, melk, maltekstrakt og smeltet smør. La dem avkjøle seg på rist. Når saltkringlene er ferdig med å heve setter du dem ved et vindu hvor det er litt kald vind
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.