Slike lefseruller egner seg godt sammen med andre småretter på et tapasbord, nydelig som en forrett og som her, et lite kveldsmåltid sammen med et glass øl
Rakfisk fra Haadem, med spesialitetmerke og beskyttet betegnelse. Serverte dem helt tradisjonelt med rødløk, litt sjalottløk, rørossmør, sæterrømme og mandelpoteter
Hva med å smøre med et par lefseruller til lunsj eller snack mellom lunsj og middag. Jeg har fremdeles en pakke pinnekjøtt igjen, og den tenker jeg å kose meg med langt ut i vinterhalvåret
Etter en opprydning i fryseren fant jeg en pakke med noen tortillalefser og sammen med noen rester fra kjøleskapet ble dette en riktig så god kveldskos
Slike lefseruller er alltid populære enten det er på tapasbordet eller på koldtbordet, de smaker nydelig til en velkomstdrink ellr en cocktail og det er det fatet på tapasbordet som først blir tomt
Rakfiskmoussemed akevitt. Moussen kan evt smakes til med litt rømme. Rakfisktartar. Beregn 250-350 g rakfisk (rakfiskmed ben og hode) pr person. Beregn 75-100 g rakfiskfilet pr person. Ca 250 g rakfisk, filet. 250 g benfri rakfisk
Smaken er frisk, med en syre og sødme som gikk glimrende sammen medrakfisken. Til en fisk som er mild i smaken, så går det greit med blonde, hveteøl eller hvorfor ikke bare en pils
Splitt vaniljestangen på langs og skrap ut frøene med en teskje. Ha eplebitene i en liten kasserolle sammen med splittet vaniljestang, vaniljefrø, sukker, vann og sitronsaft
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.