. Lørdag hadde vi fondue til middag. Da brukte vi indrefilet. Vi orket ikke alt kjøttet. Siden det hadde vært frosset kunne vi ikke fryse det igjen, så da var vi nødt til å finne noe å bruke det til
Et smakfult italiensk inspirert brød med mye smak. - Oppskriften har eg sett en del plasser nå, på blandt annet Fotballfrue sin blogg og Lavkarbo gjort enkelt
Her er en middag som er rask og lage og den kan tilpasses til forskjellige dietter. Spiser du lavkarbo skifter du til lavkarbo pasta laget av erteprotein, spiser du glutenfritt skifter du ut pastaen med glutenfri pasta
Siden jeg aktiv skriver på denne matbloggen, prøver jeg så godt jeg kan å teste ut nye oppskrifter. Alle oppskriftene som ligger ute her på bloggen er virkelig mat jeg kan gå god for, blir ikke resultatet bra, ender aldri oppskriften opp her
. I dag har Dagbladet nok et skrekkoppslag om hvor forferdelig skadelig lavkarbo er. De kaller det ekstrem lavkarbo, men beskriver ikke nærmere hva det går ut på – utover å si at det dreier seg om et kosthold på 20 karbohydrater pr dag
Indrefilet bør ligge i marinade natten over. Enten en hjemmelaget marinade av olje, grillkrydder, peppermix, cayenne pepper, sitronpepper, hvitløkspulver og saften av en halv lime, eller bare en ferdiglaget grillolje
Meksikansk inspirert biffsnadder med asiatiske smaker, toppet med tradisjonelt biff tilbehør ♫♫ Soyasaus og hoisinsaus har vi tatt varmt imot fra Kina, Pommes frites kommer opprinnelig fra Belgia og bearnaisesausen er en klassisk fransk saus
BIFFSNADDER. I dag har vi gått en fin tur i fjellheimen ♫♪. Strålende sol fra blå himmel, rennende bekker, sau og lam på beite, fuglekvitter, smale stier -som går opp og ned
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.