1 bolledeig3 ss kanel2 ss sukrin+solsikkeolje (eller annen - IKKE olivenolje)Slik gjør du. 1) La bolledeigen stå de 10 minuttene oppskriften sier2) Sett ovnen på 160º3) Putt litt olje på benken4) Ta litt av deigen og lag en flat pølse (pass på at den ikke setter seg fast)5) Strø på kanel og sukrin+ (jeg blandet dem sammen for enkelhetens skyld)6) Rull sammen pølsa7) Putt dem på stekebrett med bakepapir8) Putt dem i ovenen 15-20 minutter til de er brune og pene. 15-20 minutter til de er brune og pene
Det trenger ikke å ta lang tid å lage et naturlig, sunt og godt lavkarbobrød. Husker dere det fiberrike lavkarbo mandelbrødet på 1-2-3. Det er rikt på fiber, proteiner, fettsyrer som omega-3 og metter godt. 1 ts-2 ss valgfritt søtningsmiddel*. Prøv feks No-egg tilsvarende 5 egg. Ønsker du å lage et søtere brød, tilsett noen steviadråper, eller 1-2 ss kakao og søtning. 1 ts-2 ss valgfritt søtningsmiddel*
- Bland sukkerroefiber, eggeplomme, psyllium husk, vann og salt og la svelle i ti minutters tid. Jeg ville lage noen lavkarbobrød (inspirasjon hentet fra Carolines hamburgerbrød) da jeg hadde skikkelig lyst på scampi, dressing og brød
Vanligvis så synes jeg knekkebrød er kjipt. Jeg vil mye heller ha brød. Men som glutenfri så har jeg gått nye veier for å prøve å lage et knekkebrød jeg synes gir meg nogenlunde samme tilfredstillelse som brød
Idag skal du få oppskriften på lavkarbo boller. Mange av de som har gått fra et tradisjonelt kosthold til lavkarbo savner “gode gammeldags” bakst som er luftig og deigete – slik som høykarbo “hvetemelstyle” bakst er
Mulig du kan bruke No-egg her om du er allergisk. Mange av de som har gått fra et tradisjonelt kosthold til lavkarbo savner “gode gammeldags” bakst som er luftig og deigete – slik som høykarbo “hvetemelstyle” bakst er
Her i huset fortsetter jakten på perfekt lavkarbo bakst. Oppskriftene er vegetariske, inneholder hveteprotein, er rike på proteiner, sukkerfri og lavkarbo
Dette er den desidert beste oppskriften på lavkarbolefser jeg har forsøkt. Perfekt til taco, wraps o. l. Disse lefsene smakte akkurat som grove ”vanlige” tortilla lefser
Valget er tatt og dama har bestemt seg, her må det endringer til. Jeg har derfor oppsøkt eksperthjelp hos noen som har holdt på en stund og fikk denne flotte oppskriften på knekkebrød av en tålmodig søster
Ingen forheving og etterheving - bare rør sammen alle ingrediensene og stek. Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst