Den virket super enkel ogmed en herlig kombinasjon av kylling, bacon, ostog broccoli. I den opprinnelige oppskriften har man brukt en hel stekt kyllingog plukket kjøttet av, men jeg valgte heller å steke kyllingbryst selv
Varm litt av smøret i en panne og brun kyllingen, littoglitt omgangen. Tar litt tid å forberede, men du får ryddet bort kjeler, kniver og 'kar' før middag
Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med krydder. Jeg klarte til slutt å lokke han inn med pannekaker, deilige nystekte pannekaker av egg, melk, rugmel og kardemomme med smør og syltetøy på
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Ha litt olje i stekepannen og fres løk og hvitløk. Legg mozarelleskiver på toppen av kyllingene, og la det surre videre under lokk til kyllingen er gjennomstekt ogosten har begynt å smelte
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
en grønn salat oglitt rømme. Legg kyllingene på et serveringsfat og gi baconet en kort oppvarming i stekepannen før du legger dem på serveringsfatet sammen medkyllingen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.