Hell over rapsolje og krydre med salt, pepper og timian. Sett tilbake i ovnen sammen med fiskeformen. Så kan jeg endelig spise favorittfisken min igjen Man skal jo helst ikke spise torsk i måneder som ikke har bokstaven R i navnet, men nå er det oktober og fritt fram heldigvis
Anrett reker, røkt laks og egg på tallerkener sammen med avocado og spinat mosen. Rens rekene og bland de med finklippet dill, kok eggene og del de i to
Skjær torskefilet i serveringsstykker, finhakk løk og skjær purre i tynne skiver. Dill er en fantastisk urt til sjømat, og i denne oppskriften setter den smak på ovnsbakt torsk
Dette er nok en tyrkisk matrett, bakte rekermed tomat, sopp, paprika, løk og hvitløk. Oppskriften tar utgangspunkt i boken jeg har med tyrkiske matretter, og så har jeg hentet litt inspirasjon fra diverse nettsteder om tyrkisk mat
Krydre med nykvernet salt og pepper, og dryss gjerne litt revet persille over. Det meste av næringsstoffene sitter i skallet, derfor liker jeg å ovnsbake små poteter med skallet på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.