Åh, her om dagen tenkte jeg tilbake på den deilige gulrotkaken jeg laget før… Myk, fluffy kake med gulrøtter og kanel med deilig Philadelphiakrem på toppen
Oppskrift funnet på bloggen til Sara, Paleoliv. Denne oppskriften kommer jeg til å ta med meg videre, perfekt til matpakken, på reisefot eller ut på tur
Jeg har nesten ikke ord – dette må prøves. Denne oppskriften har jeg stjælt fra Paleoliv-bloggen, som forøvrig er en flott inspirasjonskilde til nettopp paleo
Da jeg stod opp i går morges rørte jeg sammen dette brødet og stekte det til frokosten – det smakte fortreffelig sammen med både Brie og Mourbier, og spesielt med kun et tjukt lag meierismør på, hihi
Oi. Disse var farlige gode. Paleocookies fri for mel og raffinert sukker, med få ingredienser. Ingredienser man fort kan finne i skap og kjøleskap hjemme hos seg selv
Dette er et saftig, velsmakende og godt brød. Spesielt egnet for de som ikke tåler hvitt mel. Et brød som stabiliserer blodsukkeret og gir en metthetsfølelse som varer