Etter dette er det lett å dele purren i mindre biter. Når det skal serveres koldtbord er potetsalat blant de rettene som for meg er en absolutt nødvendighet og jeg kan ikke huske sist jeg fikk servert eller serverte koldtbord uten
grillmat, spekemat & eggerøre, røkelaks, roastbeef, stekt laks eller ørret…. Kremet potetsalat blir alltid veldig godt mottatt når jeg lager den til buffet, og den kan serveres til mye forskjellig, for eksempel
Lengselen etter sommer fikk oss til å lage potetsalat i dag. Og la meg si. Den ble skamgod. Kremet i konsistensen, sprø knasende baconbiter og søt mais
Synes du det blir for lite yoghurtdressing, kan du tilsette litt mere yoghurt eller kesam, eller du kan bruke litt lettrømme, da blir salaten enda bedre
dl rømme , lett eller Rørosrømme / seterrømme. Kremet potetsalat. Beregn 125- 150 g assortert spekemat pr person, litt mindre hvis du har et mettende tilbehør
Hei og hopp. Det snør, det snør, tiddelibom. Jeg sitter og venter på at mini skal våkne slik at vi kommer oss på juletrefest, men inntil da har jeg et deilig middagstips til dere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.