Jeg har aldri prøvd å lage ostesuffle før og gikk til verket med litt "skrekkblandet fryd". Hadde hørt at det var skikkelig vanskelig å få til en suffle som holdt seg oppe
La oss gjøre litt ekstra ut av denne julaftenen, kanskje pynte litt mer enn vanlig, kanskje tilberede den med enda mer flid enn vi pleier, eller kanskje tenke litt mer på budskapet
Det finnes jo utallige ideer til hva man kan servere på tapasbordet, her er ett forslag. ) Eggene kan lages dagen før og stå klare i kjøleskapet til de skal serveres
Min matblogg | spicy thai, freshe salater, fristende kaker og flere spennende smaker
Sennespssild er en av minefavoritter. Sursild, øl og akevitt er det mest julete som finnes. Sild er noe som har blitt spist her hjemme på berget siden steinalderen
Sylte er fast takst ved juletider. Spesielt mannen og eldste datteren elsker dette. Det er veldig enkelt å lage selv og ikke minst mye billigere enn i butikk
"Potetsalat"I stedet for poteter har jeg brukt sellerirot. I heart sellerirot. 0,5 sellerirot1 stilk stangselleri3 vårløk1 fedd hvitløk2 ss seterrømme1 ss dijonsennep90 g majones (cirka en halv tube)Sylteagurk - jeg kjøpte et glass med vanlige skivet sylteagurk, og finhakket disse
Syltet rødløk smaker veldig godt og kan brukes som tilbehør til veldig mange matretter. Det er nesten som en chutney, smaker både søtt og syrlig og har deilig smak og aroma av de kryddertypene du putter oppi
LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HEREEnglish version along with NorwegianNorsk. (English below)Deilig remuladesaus som er veldig godt ved siden av, ja, mye egentlig
Salat er enkelt, godt og ikke minst sunt. ) Tilsetter en dressing får den ekstra god smak. Her er en enkel og nydelig hjemmelaget cæsardressing som er hentet fra boken "Helt naturlig mat" Verdens beste cæsardressing
Dette er en grunnoppskrift, som alle bør ha i oppskriftsboka eller i bakhodet. Aioli er en kald saus eller krem - også kalt hvitløksmajones - som er vanlig i Middelhavslandene, fremfor alt i Spania
Aïoli = piske, piske, piske. Når det er sagt, så er det faktisk lekende lett å lage sin egen majones. Jeg synes dessuten at det gir en god og litt småstolt følelse når jeg lager min egen variant