) Nam. Her kan du velge om du vil steke laksenmedurtesausen i ovnen eller servere sausen frisk over. Ellers kan jeg også tipse deg om at laksen er veldig godt på brødskive som pålegg eller til pasta som restemat også
)3egg 1-2 dl fløte/cremefraiche2 dl revet ostsalt og pepper1 vårløk1brokkolica 300 gr laks ( varmrøkt)evnt urtersmør en formlegg i fisk, brokkoli, vårløkstrø over revet ostpisk sammen egg fløte og krydder og hell det over i formenStekes i 20 min på 200grader 1-2 dl fløte
Det er selvsagt mest oppdrettslaks, som ikke alle setter like stor pris på, men 'læll a du'. Salmón Noruego - i en deilig "ALT I EN FORM", med blåskjell og urtesaus a'la Edel
Men, i dag ble det laksmed ny vri. Eksprementere med forskjellige kombinasjoner og retter. I dag ble det stekt laksmed chili, kremet saus, sommerkål og sure gulerøtter
I dag prøvde jeg ut laks i lime- og karrisaus med squashpasta til. Når buljongen er godt rørt ut tilsetter til saften av en halv lime og smaker til med salt og pepper
Fylt kyllingfilet med soltørka tomat og fetaost. En ny favoritt når det gjelder rask og enkel hverdagsmiddag her i huset er tortillas fylt med kjøtt, grønnsaker , ost og kry
Da er jeg tilbake etter en lang og god sommerferie, og starter med en frisk og god lakserett. Ta deretter pannen av platen og la laksen hvile frem til servering
Legg deigen ut over en benk og bruk en pastaskjærer (ev. Server nykokt, hjemmalaget ravioli sammen med stekt laksefilet og urtesaus på toppen - ha også gjerne grønnsaker ved siden av, for eksempel dampet brokkoli
Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst. Ingen forheving og etterheving - bare rør sammen alle ingrediensene og stek
Pizza med kjøttdeig, løk,sjampinjong, bacon og pepperoni. ) Så idag ble det restefest. Går du ikke på lavkarbo, er det bare å bytte ut bunnen, godt smaker den uansett
Bland så inn den smeltede sjokoladen i eggedosisblandingen (med slikkepott). Som noen kanskje fikk med seg på facebook i går lagde jeg en deilig og saftig lavkarbo SJOKOLADEKAKE
Ha i eggene, og bland de godt inn med en håndvisper, eller bruk kjøkkenmaskin. Dette er den desidert beste oppskriften på lavkarbolefser jeg har forsøkt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.