De fleste mener eggerøre er å blande melk, egg, salt og pepper i et glass, helle det over i en varm pappe og røre frenetisk rundt til den har konsistensen til masse små gummiballer - og så spise den før den blir kalt slik at man smaker hva man egentlig har gjort
Carapulka, egentlig et litt rart navn på en middagsrett. Jeg er vokst opp med denne retten men har ikke tenkt på opprinnelsen som værende annet enn fra min mor
Dette er hva jeg alltid lager hvis jeg skal ha besøk av mange og vil slippe mye styr rett før gjestene kommer, eller hvis jeg ikke har tid å lage til noe den dagen
Det er dagen før dagen for meg og jeg er så spent at jeg holder på eksplodere. Jeg har bakt seks ulike varianter med søt gjærbakst og senere skal vi ha smaksvurdering på hvilken som er best og som da blir med til Oslo i morgen
1 falukorv eller 4-6 røkte kjøttpølser skjæres i små biter1 brokkoli7dl makaroni snarkokt eller etter eget ønske, kokes møre i lettsaltet vann2-3 eggRevet gul ostLag hvit saus av
Mmmm,nystekte kråkeboller er jammen godt på en søndag. Og gjærbakst lukter jo så deilig også. Dette er boller som klippes opp i et kryss på toppen etter heving,en lager en grop og drysser i litt kanel og en smørklatt før bollen toppes med perlesukker før de stekes
En litt mer omstendelig versjon av pølser med potetmos, gøy å gjøre ting litt annerledes innimellom. Falt veldig i smak hos liksom-trønderen, storebror spiste bare pølsene, lillesøster som vanligvis elsker potetmos spiste også bare pølsene
lørdag 20. august 2011. Vanilje- og sjokoladesnurrer. Vi får besøk av svigerfamilien min i kveld, og sist vi var på besøk der hadde jeg med noen vaniljekremsnurringser
Her er oppskriften med mine tilpasninger. Verdens beste boller. Storebrors 6-årsdag nærmer seg, og for å rekke all baking samtidig som jeg forbereder flytting må jeg være litt i forkant
Luftig pølsegrateng. Jeg vet jeg har lagt ut oppskrift på pølsegrateng en rekke ganger, men denne versjonen ble så god at jeg bare må legge ut den også