En aldri så liten festmiddag.
matgladilavkarbo
matgladilavkarbo
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 pk til
  • 4 personer Kok opp lettsaltet vann, ha i toppene og kok dem i ca
  • 2 minutter Avkjøl dem raskt i kaldt vann
  •  
  • Rekesaus
  • til 4 personer 3 dl fløte, kok til den begynner tykne,
  • 50 g smør, ta kasserollen til siden og ha i smøret litt av gangen , ha
  • 1/2 ts tørket dill i og smak til med litt salt og litt pepper.
  • Rett før servering har du reker i, denne gangen var det ferdig rensete reker i lake, hell av laken og
  • ha i mengde reker etter hvor mye du ønsker.(jeg brukte en halv boks)
  • 1/2 bk reker i lake.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.