Klippfisk er ofte en glemt råvare, det er litt synd for det er en fantastisk fin råvare, næringsrik,kjempegodt, veldig anvendelig og utrolig lett å tilberede
NB. Denne tar over 30 minutter å lage. Eller, det tar ca 20 minutter i “aktiv produksjon”. Resten av tida (45 minutter- 1 time) stekes kyllingen i ovnen, og du trenger å gjøre…
Du trenger. En leigryte (sett denne i vann på morgningen)1 hel kylling - Gni denne med pepper, salt og spisskummin1 søtpotet - skjær i biter1 squash - skjær i biter1 løk - del i 41 liten håndfull rosiner1 liten håndfull mandler1 kanelstang1 ts koriander1 ts spisskummin3 hvitløksfedd1/2 sitron - i skiversalt pepper vannta opp leirgryten fra vannet, legg i grønnsakene og rør godt inn krydderet, mandler og rosiner
Igjen har jeg behov for å få kontroll på kiloene og struktur på spisevanene mine. Som en konsekvens av min livstil og mine hobbies( matlaging) må det til
God morgen, da er det en ny fastedag på meg. Håper dere har hatt en fin helg. Selv om jeg ikke har gått ned så mye som jeg hadde håpet, er jeg glad for de kiloene som er borte
God morgen, da er det en ny fastedag, og bra er det har nok gått opp litt i vekt i løpet av påsken. Da er det siste fridag, og solen skinner skikkelig deilig