Rabarbra Smuldrepai (Eggfri) / Rhubarb Crumble (Eggless)
Kakemilla
Kakemilla
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 900 g rabarbra
  • 80-90 g demerarasukker
  • 1,5 ts ingefær
  • 180 g hvetemel
  • / 180 g pl
  • 50 g sukker
  • 100 g smør i biter
  • 100 g havregryn
  • 5 cm dyp
  • 45 minutter til toppingen er gylden
  • 2,5 cm (1") chunks, put in a bowl with sugar and ginger and mix well and then transfer to a pie dish approx. 23 cm (9") wide and 5 cm (2") deep.For the crumbletopping, sieve flour into a bowl and add the sugars and chilled butter cubes.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.