Russisk salat
Et Bedre Kosthold
Et Bedre Kosthold
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 500 g poteter (behandlet)***
  • 2 egg 1-2 gulrøtter 2 små bokser tunfisk
  • 50 ml kaldpresset olivenolje
  • 250 ml majones
  • 1 ) *** Kutt opp potetene i småbiter og legg de i vann i min.1 time (Dette tar ut stivelsen)
  • 2 ) Kutt opp gulrøttene i biter (Ikke bittesmå - du kan lage dem mindre senere)
  • 3 ) Kok opp vann med litt salt og ha i: Potetbitene, gulrotbitene og eggene.
  • 4 ) Etter 10 min ta ut eggene
  • 5 ) Ta ut potetene og gulrøttene når de er myke
  • 6 ) Bland majones, tunfisk og olivenolje i en bolle
  • 7 ) Småhakk eggene og gulrøttene
  • 8 ) Når alt det kokte er avkjølt, blandes det i majonesblandingen
  • 9 ) Bland godt og sett i kjøleskap - skal serveres kald

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.