Nybakt gluten og sukkerfritt brød med deilig raw eplesyltetøy til lørdagsfrokost!
Elin Larsen
Elin Larsen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 ss økologisk fiberhusk
  • 1 dl vann
  • 1 1/2 dl knuste linfrø (jeg brukte gule)
  • 2 dl økologisk solsikker
  • 3 ss gresskarkjerner
  • 2 1/2 dl økologisk kokosmasse
  • 200 g malte mandler
  • 4 økologiske egg
  • 4 ss økologisk kokosolje
  • 1 ss kardemomme
  • 1 ts kanel
  • 1 ss økologisk bakepulver
  • 1/2 appelsin uten steiner
  • 1/3- 1/2 ts økologisk kanel
  • 2 ss agave
  • 1 eple

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.