Dette må være den beste pizzaen jeg har spist, siden jeg startet på lavkarbo. Himmel, så godt. Tynn, sprø og god bunn, ikke "omelett-aktig" og fullstendig mulig å spise "for hånd"
En klassisk dessert, med en liten vri. Dette er en klassisk dessert som de fleste har vært borti. Jeg er veldig glad i denne type desserter, men de siste årene har jeg blitt mer å mer lei av veldig søte desserter med mye fløte og sukker
I vår oppvekst har søndag vært en dessertdag, og gode tradisjoner skal man ta vare på. Denne desserten krever litt tålmodighet (og litt større dessertglass enn det vi hadde), men man belønnes med smaken av sommer midt i november
`v´¯) `·. ¸. ·´ ¸. ·´¸. ·¨) ¸. ·¨) (¸. ·´ (¸. ·¨¯`♥ Tilslørte Bondepiker ♥ஜ Tilbake til 70'tallet ♥ஜBland knust kavring med sukker, kanel og meierismør i en panne og brun det lett
Tilslørte bondepiker er en velkjent norsk dessert som hører eplesesongen til. Man tager knust kavring, eplesyltetøy og pisket krem og legger lagvis i en skål
. I dag har vi vært en tur i Hønefoss og besøkt Karis foreldre. Med på veien hjem fikk vi et glass eplemost med Sukrin, og da måtte vi jo prøve å lage tilslørte bondepiker
Det er eplesesong folkens. Vi har kjøpt inn kasser med røde modne epler. Denne uken skal vi prøve oss frem med forskjellige epledesserter, og vi har allerede startet med Tilslørte Bondepiker
Jule- og nyttårshelga krev dessertar frå den aller øvste hylla. Kva med å bytte ut eplemosen i dei tilslørte bondepikene med heimelagde, hermetiserte plommer som har brukt hausten til å godgjere seg