Eggedosis var noe jeg spiste mye av som barn, det er enkelt og raskt å lage og smaker kjempegodt. Jeg blander inn kesam med smak av vanilje eller lime, og har gjerne friske bær som rips og blåbær oppi også
Deretter heller du resten av yoghurten oppi og så mer havregryn med valnøtter. et beger yoghurt (jeg brukte Sprett-yoghurt medbanansmak)havregrynlittvalnøtterrosinerbananHakk valnøttene og bland dem med havregryn
Pannacotta med kjempeluftig sjokolademousse - verdens beste dessert. Ja, jeg synes fortsatt at pannacotta er noe med det beste jeg vet, og verdens beste dessert
Den består av knuste kjeks, ostekrem og er toppet med friske bær. ♥ Ostekrem toppet med bær. jeg pleier å ha de oppi en brødpose og knuse de med en kjevle som jeg ruller over
Nå som helgen nærmer seg og kanskje du skal ha selskap eller bare har tenkt å lage en dessert til søndagsmiddagen vil jeg tipse om denne sjokolademousseen
Denne enkle klassiske fiskegratengen er super for store og små, og ikke er det vanskelig heller. Ha røren over i en stor ildfast form, ha over litt revet ost og deretter dekker du godt med griljermel
Eggedosis var noe jeg spiste mye av som barn, det er enkelt og raskt å lage og smaker kjempegodt. Jeg blander inn kesam med smak av vanilje eller lime, og har gjerne friske bær som bringebær, jordbær og blåbær oppi også (bildet er fra sommer da pyntet jeg med rips)
Dette er dagen vi skal feire vårt vakre fedreland, mens vi koser oss med god mat, familie og venner. På en begivenhetsrik dag som denne passer det perfekt med en velsmakende og frisk dessert du kan fikse på et kvarter
Deretter tar du frem serveringsglassene med den nå stive geleen og fyller opp med panacottablandingen i hvert enkelt glass , før du igjen setter de i kjøleskapet slik at panacottaen stivner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.