I første episode av » Amund smaker øl » var vi litt uheldige med både lys og lyd. Derfor tok Amund sammen med noen utvalgte IPA, ferden til Huk på Bygdøy, for å snakke og smake India Pale Ale i denne andre episoden av » Amund smaker Øl »
I dag lagde jeg verdens beste middag, fiskesuppe med focaccia brød. Dette lærte jeg å lage da vi hadde mat og helse på skolen, og etter jeg begynte å lage det hjemme, har jeg og mamma blitt frelst, hahah
Kaniner er på vei tilbake etter lang tids fravær. De nye som tør prøve seg er yngre mennesker i 25- 40 års alderen, forteller Johnny Dahl på Vaktelgården
I år satt våren langt inne, men den som venter på noe godt…Og mens vi venter på at siste rest av snø skal smelte kan vi kose oss med denne vårlige retten og drømme om sommer og sol
Deilige smaker. Det skyldtes sannsynligvis en saus med kraftige urtesmaker (laget av blant annet hjertesalat), nøttesmør, skiver av trøffel og frityrstekte potetstrimler
De tre siste dagene har heldigvis vært mye bedre enn de første PSMF-dagene. Jeg har ikke hatt sug etter "forbudt" mat, og sjokoladen har ikke ropt på meg i butikken
Jeg synes det smaker godt med et glass tørr Riesling, men det er selvfølgelig helt subjektivt. Smaker også nydelig med grønne erter eller aspargesbønner
1 ts tørket oregano eller timian (jeg bruker tyrkiske kekik, som smaker som en mellomting mellom de to). 1 ts tørket oregano eller timian (jeg bruker tyrkiske kekik, som smaker som en mellomting mellom de to). 1 ts tørket oregano eller timian (jeg bruker tyrkiske kekik, som smaker som en mellomting mellom de to). 1 ts tørket oregano eller timian (jeg bruker tyrkiske kekik, som smaker som en mellomting mellom de to)
Og ingenting å være redd for å prøve. Du behøver jo ikke å kose deg med disse nye julerettene akkurat på julaften, det er nok av dager i julen hvor det er godt med nye smaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.