Smuldrepai går raskt å lage, raskt og steke, kan varieres i det uendelige og er noe de fleste liker. Et fast innslag i våre bursdager er smuldrepai med blåbær, servert lun med vaniljeis
Bunn125 g sukker4 egg125 g hvetemel1 ts bakepulverFyll500 g kokende melk150 g sukker60 g maisenna4 eggeplommer250 g romtemperert smør250 g jordbær delt i toLake100 g vann50 g sukker15 g rom (eller en vaniljestang)Start med å lage bunnen
Nå er det lenge side jeg har blogget. I det siste har jeg hatt så mye å gjøre at jeg ikke har hatt tid til å bake, men idag måtte jeg bare prøve å lage prinsessekake etter at jeg så Hele Norge Baker
hei alle sammen. som dere sikkert skjønner, kjært barn har mange navn. denne kaken kan du kalle for kvikklunchkake, svanseidkake, dronningens kvadrater, dugnadskake, skuffekake eller rett og slett sjokoladekake
Solskinnsboller - myke med kanel og sukker i svingene og med nydelig eggekrem i midten. Solskinnsboller hører liksom påsken til, deilig til en kaffekopp i solveggen eller i nistepakken på fjellet
Pavlova, en skikkelig søtbombe. jeg jobber med å få til marengs med sukkererstatning, men får det ikke helt til, så her kommer ingen oppskrift på det før jeg er fornøyd
Bruk gjerne en kakedeler (det er et genialt redskap å ha dersom du lager litt kaker). Denne kaka oppdaga jeg via bilder som florerte av den på facebook
kakering. Jeg elsker kokosboller. . elsker kokosboller. Her om dagen hadde Frokost-tv på TV2 en oppskrift på kokosbollekake, og den så utrolig god ut, så den måtte jeg bare prøve