Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Vi har imidlertid fått veldig sansen for ryggstykker avtorsk fra Findus. I et lavkarbokosthold er fet fisk det aller beste, og vi bruker nok aller mest laks og ørret – og makrell den korte stundenden har høysesong
Den nøytrale torskefileten går godt sammenmed det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto meden frisk smakav basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnenmed poteter og asparges
Avlutta det heile med eit godt dryss pepper og litt urtesalt på toppen - Fleire smakfulletorskemiddager i ulike varianter og kombinasjoner kommer absolutt
lign til barna om de ønsker det, men jeg spiser denneretten kun med fisk og grønnsaker. Fiskemiddag uten poteter eller ris går helt fint, bare man bruker litt ekstra grønnsaker
Retten ble i tillegg servert med potetmos og ovnsbakte cherrytomater og smakte nydelig. Bønnesalaten tar utgangspunkt i en salat jeg også har brukt til entrecôte, densmaker deilig til fisk også
Bruk stavmikser for å få en jevn mos, og smak til med melk, salt, pepper, gressløk og smør. En deilig middag med mange spennendesmaker som hele familien kommer til å elske
Vil du lage med potetbåter eller koktepoteter ved sidenav settes dette på nå. Hakk opp bacon og stek i enliten kasserolle, gjerne med teflonbunn, mens du rører innimellom til de blir sprø
Dennetorskerettensmaker veldig godt, samtidig som den er både sunn og allergivennlig. Hovedingrediensene er gresskar og cashewnøtter og den inneholder en rekke krydder som gjør at densmakeren anelse karri
Kok opp vann, og kok grønnsakene, med unntak avtomatene, i to minutter. Hell av vannet, og legg grønnsakene og cherrytomatene over i en smurt ildfast form
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.