Krydre ørretfiletenemed salt og pepper, og skvis på sitronjuice. Miniasparges stekes i en liten stekepanne med smør på middels varme til de har fått en fin farge og mykere
Smør fisken inn med honning, strø den revne sitronen og skvis litt sitronsaft over. Jeg bruker dampovn med full damp på 100 grader. Fisken er ferdig med en kjernetemperatur på 55-58 grader
Gni inn godt med salt og pepper, og legg ribba med svoren ned i en langpanne. Legg ribba over på en rist med svoren opp, og bruk gjerne en tallerken under slik at ribba får jevn høyde
Ha alt oppi en stor kjele sammen med rosiner, og hell over rødvinen. Smak til med salt. Kok under lokk på middels varme i 2-3 timer, og spe på med saft etter hvert som det koker inn
Entrecôte med Biffsaus a'la Brimi ✿. Ha selleri, sopp og sjalottløk i en kjele og kok opp med hvitvin. Ha sausen tilbake i kjelen og smak til med litt salt og pepper
Brimi serverer dem med gode poteter, raspede gulrøtter og smørstekt løk. Skjær løken i tynne skiver, bruk godt med smør og la den så surre seg lysebrun og gyllen i minst en halv time på svak varme
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.