Festmåltid: Farsert kalkunfilet med portvinsaus og pastinakk puré
MONICAS MATVERDEN
MONICAS MATVERDEN
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 750 g holder til
  • 3-4 personer
  • 1 kalkun
  • Bacon
  • Soltørket tomat
  • Hvitløk
  • Smør
  • Sitron
  • 180 grader
  • 1 time avhengig av hvor stor den er
  • 2 små sjallotløk
  • 2 kvaster frisk timian
  • 2,5 dl portvin
  • 7 dl kyllingbuljong
  • 2 ss kalvefond
  • 1,5 dl fløte
  • 3 ss
  • Sukkerkulør ( negro)
  • Soya saus
  • 200 g pastinakk
  • 50 g godt smør
  • 1 dl melk
  • 0,5 dl fløte

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.