Dette er et lettlaget frokost- eller lunchbrød. I Danmark kaller de det for slaskebrød. Det er et frokostbrod som lages med bløt deig slik at det flyter litt ut
Heston Blumenthal er et navn i kokkeverden mange kjenner til, han lager perfeksjons mat og eksperimenterer mer på kjøkkenet en noen annen kokk jeg har sett, en rett som jeg prøvde for en tid tilbake er sjokoladekaken hans, den er noe av det beste jeg har smakt, og med en overraskende ingrediens som får dine gjester garantert til å lure
Pasjonsfrukt er en av minefavoritter når det kommer til baking. I dag har jeg kombinert en luftig pasjonsfruktfromasj sammen med en deilig mørk sjokoladekake
Dette er en helt ypperlig måte å tjuvstarte pinnekjøttsesongen på uten å ødelegge juleaftenmiddagen helt (her i huset er det nemlig pinnekjøtt som gjelder på julekvelden)
Vi arrangerte juleverksted i leiligheten i helgen, - og det var en stor suksess. Konfekt, bountykuler og peppermyntekuler ble tryllet frem og pakket inn i fargesprakende papir
God morgen til en ny dag og nye muligheter. I går la jeg ut oppskrift på sjokoladeskål og har du lyst til å lage din egen fine konfekt så får du oppskrift nå
Da sekretæren min skulle over fjellet på businessreise, fikk jeg være med i kofferten, for jeg var blitt invitert til å gjestekokkelere på det splitter nye kjøkkenet til en av hennes venninner utenfor Oslo
Det finnes mange måter å lage moussaka på, men jeg har kommet fram til en versjon som har både potet og aubergine (som oftest bruker du en av delene) og den er ganske lik den jeg spiste i Hellas tidligere i sommer
I går laget jeg suppe til middag. Mannen har et heller anstrengt forhold til supper, men for ikke å skjemme han helt bort så servrer jeg suppe en gang innimellom
På søken etter noe nytt til fredagskosen dukket denne oppskriften opp på Klikk. no. Som hos mange andre står Taco ofte på ønskelisten til helgen og Empanadas er heretter en selvfølge når Taco skal serveres
I stedet for gløgg så lager vi glühwein og det smaker kjempegodt. Dette er veldig voksendrikke, et glass holder i massevis da den er full av rom, Harveys Bristol cream, rødvin,honning, kanel, brunt sukker og appelsin
Jeg elsker røkelaks. Jeg får vann i munnen bare jeg tenker på det. Enten i seg selv, med litt eggerøre eller i en god fløtesaus, så smaker det bare fantastisk