Etter mitt skjønn er dette en perfekt selskapskake, til kaffen eller som. dessert etter en herlig umamirik hovedrett, servert sammen med frukt og bær, iskrem eller en frisk sorbet
Langpanne sjokoladekake med glasur, non-stop og seigemenn er en klassisk barnebursdagskake. Denne kake tar ikke lang tid å lage og den er enkelt pyntet med non-stop og seigemenn
Hehe, det var tider det, eller ikke, men det er uansett mange år siden. - Hell over kokosoljen mens maskinen går, dette er viktig, ellers stivner kokosoljen
Da en av kollegaene mine kom på jobb med restene av en sjokoladekake i langpanne på mandag og hun fortalte at hun hadde funnet oppskriften på Trines Matblogg, tok jeg hintet
Jeg har skrevet i oppskriften på kremen at du skal bruke mørk sjokolade, men hvis du skal lage den til et barneselskap så hadde jeg brukt halvparten lys sjokolade og halvparten mørk eller bare lys
Lillebroren min, som ikke spiser raw mat eller noe, sa det var den beste kaken han hadde smakt. I helga fikk jeg så lyst på kake, det er faktisk lenge siden jeg har laga det
This is my life - Det handler om å ta vare på seg selv..
Serveres med litt vaniljeyoghurt eller krem . Jeg hadde egentlig ingen planer om å blogge mer i dag, men da skitur ble byttet ut med spontan baking, og resultatet ble sååååå godt kunne jeg ikke la være
Rice whip, Schlagfix eller kokosmelk går fint. Når glasuren er jevnt fordelt er det fint å lage bølgelinjer i kremen med en gaffel eller et taggete kakepyntverktøy
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.