Vi kjøpte en stor skinke i påsken og fikk mye rester som jeg til min glede fant i fryseren idag. Med Walfdorf salat og god bryteloff til, så fikk vi en super rask og kjempe god middag
Ingredienser. Ytrefilèt av storfe, ca 200 g pr person2 skiver bacon pr biffsaltpepperFremgangsmåte. Surr 2 skiver bacon rundt hver biff og fest med tannpirker (uten smak)
Lørdagsmiddagen, som smakte fantastisk. Da jeg var i Gdansk for et år siden, fikk jeg servert en biff med en saus jeg aldri har klart og glemme, nemlig en slags cheddarsaus
Noen ganger kommer man over frukt og grønnsaker med noe obskurt utseende, og med litt kyndig utforsking på internett kan de raskt resultere i vidunderlige retter
Den klassiske fredagstacoen måtte vike for denne biffmiddagen. Det nærmer seg sommerferie, og alt det dyre kjøttet som er blitt kjøpt, som skulle spares til spesielle anledninger, blir nå spist både torsdager, fredager og lørdager, for å ikke bli dårlig iløpet av ferien