STEKEOVNSGRILLET LAKS MED KOKOSMELKSAUS
Torilds mat
Torilds mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer
  • 1 filet
  •  
  • Marinade
  • 4 ss søt chilisaus
  • 1 ss limejuice/sitronjuice
  • 1 ss fiskesaus eller soyasaus
  • 3 ss soyasaus
  • 1 ss tørket koriander eller 1 dl frisk, hakket
  • 1/4 ts svart, nymalt pepper
  • 4 hvitløkfedd, knust
  • Kokosmelksaus (blandes kald og serveres kald/romtemperert)
  • 2 1/2 dl kokosmelk
  • 1/2-3/4 ts chillipowder (evt. tilsvarende mengde tørket, knust)
  • 4 cm ingefærpaste fra tube eller 2 ss revet fersk ingefær
  • 1/2 ss limejuice/sitronjuice
  • 2 ss fiskesaus eller soyasaus
  • 4 ts brunt sukker

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.