En elegant "Mousse aucitron" er likevel enkel å lage. Lekker og luftig "Mousse aucitron". 30. 05. 2014. Denne desserten får meg til å tenke på Versailles og fransk herskap og eleganse, så lett og luftig er denne sitronfromasjen
) En av kakene jeg testet ut var cake aucitron med valmuefrø. cake aucitron, enkel og god formkake, formkake, fransk kake, fransk sitronkake, fransk sitronkake med valmuefrø, sitron, sitronkake, sitronkake med valmuefrø, sitronmelisglasur, sitronsaft, syrlig formkake, valmuefrø
Tilsett mer fransk krydder som rosmarin, ett par laurbærblader, timian eller provence krydder. Helt på slutten kan du ga ha i litt mel for å jevne sausen, men du behøver ikke
Det finnes drøssevis av oppskrifter på den klassiske kyllinggryta coq au vin. Lag en liten krydderball ved å legge knust hvitløkfedd sammen med timian, persille, pepperkorn og laubærblad i et lite tørkle eller bomullsklut
Coq au vin - Fransk gryterett. Coq au vin er en klassisk fransk gryterett. Bland sammen rødvin, hvitløk, laurbærblad og timian til en marinade i en stor bolle og legg høna/kyllingen i
Sopp og løk og gulrøtter, alt i en himmelsk saus. Så har du kyllingbitene og stekeskyen oppi gryta, nå tilsetter du rødvin, kyllingkraft, hele timian stilker og laurbærblad
Hei alle sammen. Håper Påskeferien har vært bra og at dere har fått kost dere masse. Tusen takk for alle fine Påske hilsningene jeg har fått, både på facebook, i telefonen og på mailen
Når livet er veldig travelt, og vi egentlig ikke har tid til så mange pauser i hverdagen, er det en ting som holder min motivsjon oppe, og stressnivået nede
Coq au vin er en fantastisk rett, og er tradisjonell fransk husmannskost. Laubærblad. Start med å lage en liten jevning til sausen (kan droppes ved å koke inn kraften etterpå)
Put the butter, salt, sugar, vanilla and water into a small saucepan and place on a medium heat. Today I want to share the recipe for Le Choux à la creme
Bruk kjøkkenhyssing og bind sammen stilker av rosmarin, timian, bladpersille og laurbærblad. Jeg ble så glad da jeg fant oppskrift på Pot au Feu i Tara Smak nr 7 at jeg umiddelbart tok meg friheten å låne den. 2 laurbærblader. 2 laurbærblader
Jeg vet ikke helt hva som skjer hjemme i disse dager, men da jeg skulle lage kake i dag og trodde jeg hadde alle ingredienser - var vi plutselig tomme for egg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.