Husk at dressingen får mere smak med tiden. Jeg har lenge hatt et ønske om å lage den ultimate hvitløksdressingen, men aldri helt fått det til- inntil nå
Jeg synes ofte det er ålreit å ha en liten skål frisk dressing som tilbehør til middagen og denne er min “go to” oppskrift om jeg skal lage den med rømme eller yoghurt
Kyllingkjøttbollermed cottage cheese i sterk tomatsaus. Kyllingkjøttboller. Smør et stekebrett med olje eller smør, form kjøttboller med en spiseskje som blir dyppet i kaldt vann
Server retten med kokt pasta som anvist på pakken. Kyllingkjøttboller. Fant en oppskrift hos Camilla som skriver bloggen Villa Greve og jeg måtte bare prøve
Start med tomatsausen, mens den koker steker du kyllingkjøttboller. Lager kyllingkjøttboller. Herlige, sunne kjøttboller av kylling, krydret med hot chili, hvitløk og frisk koriander
Jeg laget Gyros i pitabrød her en dag og hvitløksdressing passer ypperlig sammen med det. Hvitløksdressing kan du bruke til så mangt og det setter en ekstra smak på maten du serverer
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Etter dette kan du tilpasse kjøttbollene med forskjellig krydder og tilbehør. Før du gjør noe annet tiner du spinat og trekker ut så mye som mulig av vannet med kjøkkenpapir
Bland alt saman med kjøttdeiga, eit egg og krydderet i ei skål. Ha gjerne ei skål med vatn som du dyppar hendene i når du trillar ut kjøttbollane slik at farsa ikkje set seg fast på hendene dine
Hos oss er det ikke ordentlig pizza uten hvitløksdressing. Denne er superrask å blande sammen. Den blir bedre jo lengre den står=) Jeg er glad i å lage mat uten å måle opp
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.