For akkurat et år siden var vi i Thailand og det minnes med en Pad Thai til middag. Jeg marinerte- strimlet kyllingkjøtt i- 3ss soyasauce (glutenfri),- 1ts (lønne)sirup,- 1ss revet ingefær,- 1ts sitrongress,- 2-3 hvitløksfedd og(- litt chili
Jeg simpelthen elsker Thai mat. Det er mat en kan variere i alle slags reninger, i hvilken prisklasse en selv ønsker og i hvilken vanskelighetsgrad en selv ønsker
Her kommer en nydelig oppskrift på hjemmelaget thai kylling gryte med lime og koriander. Den er utrolig god og kan serveres med pasta, ris og en frisk salat
Dette er en enkel (men fortsatt god. ) versjon av curryen, dvs. ingrediensene er enkle å få tak i. I tillegg kan denne servers med ris eller du kan ha litt mer grønnsaker oppi og droppe risen
Min matblogg | spicy thai, freshe salater, fristende kaker og flere spennende smaker
4 personer(Denne oppskriften er tilpasset hva jeg hadde for hånden. )Pad Thai. 1 pk nudler---2 ss smør 3 kyllingfileter i biter1 stor purre i "ringer", bare det grønne---olje4 egg---2 ss fiskesaus1 ss hvitvinseddik (vanlig eddik)3 ss brunt sukker 1 ts paprika1 glass (boks) bønnespirer (det hadde jeg ikke)1 dl peanøtter/cashewnøtter, grovhakket1/2 sitron i båter---1
Det er så mye godt man kan finne i det asiatiske kjøkken, er du ikke enig. Jeg har tidligere lagt ut oppskriften på den klassiske spicy biffsalaten Yaw Neua som absolutt bør prøves, og her har du en annen knakandes god oppskrift, men med ingredienser som man får tak i på "butikken på hjørnet"
På forespørsel fra Trine U. - alltid så koselig å bli spurt om oppskrift. ). En veldig god thaisuppe, som jeg har lagd flere ganger (fant den i "matblad" i en av kjedebutikken, og mener det er Thorild Sivertsens oppskrift)
Noe så godt og enkelt som denne gryten her må jeg i hvetfall lete lenge etter, et solid og kanskje litt gammeldags måltid uten noen fiksfakserier, den beste gryte jeg har fått, ever, sa den mannlige delen av husholdningen