Jeg hadde kjøpt en familieribbe, altså en ribbe med både en kotelettdel og en tynnribbedel. Kotelettdelen ble altfor tørr, så dette egner seg til tynnribber
Sous-vide er en måte å tilberede mat, der maten vakuumpakkes og varmebehandles i emballasjen. Nå har ikke jeg sous-vide utstyr, så dette er en utgave av "Fattigmanns sous-vide"
Kan du tenke deg noe bedre enn når huset fylles med de deilgste dufter av god mat. Når du langtidssteker svinenakke kan du til og med ta deg en fin søndagstur mens maten står i ovnen
Oksestek er den perfekte middag -. til selskaper, familiemiddager eller på en helt vanlig hverdag. Både barn og voksne liker, som regel oksestek, bare den er mør nok til å tygges for de minste -og de eldste ♫ I dag stekte jeg oksesteken i 8,5 time på 65°C, satt opp temperatur til 125 °C -og stekte den videre i ca
Jeg serverte langtidsstekt entrecotè med mandelpotetpurè, aspargesbønner, stekt sopp & rødvinsaus ♥. For å få den gode stekesmaken må kjøttet stekes på over 100 grader, derfor bruner jeg kjøttet raskt i en varm stekepanne etter den er ferdig langtidsstekt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.