Deilig og mager suppe i romjulen med sterk smak. Smak suppen til med evt. 250 g laks i terninger 1 1/2 cm. 250 g torsk i terninger 1 1/2 cm 250 g laks i terninger 1 1/2 cm dill, persille, koriander, basilikum eller hva du måtte ha, fersk eller tørket
Her har jeg laget suppe med currysmak, laks og litt grønnsaker jeg hadde i kjøleskapet. Jeg har muligens en tendens til å favorisere retter med chili og det kan ikke nevnes for sjeldent at du kan tilpasse det dine og familiens behov
Ha litt olje i en stekepanne på medium varme. Smak til med salt og pepper, evt. La grønnsakene frese i 1-2 minutter med Red Curry Paste. 1 ts eller 2 med Red Curry Paste om du synes den er for mild
En sterk og god rett med mye smak. Slik gjør du I en dyp panne har du i litt olje og tilsetter curry paste og tomatpure, bland godt og la surre mens du rører i et par minutter Kutt kyllingen i biter og ha dem i en panne med olje på middels varme
) Såh, for å kicke året igang starter jeg med denne sunne, spicy rød karri woken. Ta så av og ok grønnsakene, før du blander alt sammen med woksausen over
Oppskriften er egentlig med kyllingfilet, men jeg hadde kyllingkjøttdeig for hånden og brukte den. Hvis du er av den hotte typen kan du gasse på med curry paste til svettedråpene pipler i panna og du nærmest får horn og hale, eller du kan modere deg og nyte en rund og smakfull curryrett med kokosmelkens litt søte ettersmak
Legg lakseterningene til side på et fat. Server med ris. 600 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein. 1Ingredienser Antall porsjoner - + 600 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein 2 ss ss soyaolje soyaolje 1 stk stk sjalottløk sjalottløk 2 ts ts curry paste, rød curry paste, rød 4 dl dl kokosmelk kokosmelk 1,5 ts ts soyasaus soyasaus 1 stk stk chili, rød chili, rød 0,5 dl dl vann vann 0,5 terning terning fiskebuljong fiskebuljong 1 ts ts sukker sukker 2 stk stk vårløk vårløk 4 stk stk limeblad limeblad Serveres med 0 ris risSkjær laksefileten i store terninger. Varm olje i en stekepanne og brun lakseterningene på begge sider, i 1-2 minutter. Tilsett lakseterningene, vårløk og limeblad, og la det hele småkoke i 2-3 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.