Sukkerbrød med bringebær og vaniljekrem. Gratulerer med dagen. Fikk litt kort varsel på denne bestillingen og valgte å drysse stjerner og hjerter på kaken
I går var Sophia med meg på kjøkkenet, og hun ville at vi skulle lage en rosaprinsessekake. Jeg har farget sukkerpastaen rosa, og pyntet med roser som jeg laget med FI moulds
Runt kanten pyntet jeg medrosa marsipankuler og hvite sjokoladekuler. Kaken var fylt med sjokoladefluff med smak av crema catalana ,en typisk spansk dessert , og bringebær mousse
Pynt deretter kakenmed friske bær, jeg brukte jordbær delt i to, bringebær og amerikanske blåbær. Men da jeg fikk denne servert av en god kollega, snudde det min kakeverden (og alle andre som fikk en del av denne)
visp kremfløten sammen med kakao og melis. En herlig sjokolade fristelse med sprø Daim i kremen. D bunnen kan du lage dagen før og bare oppbevare den i kjøleskap
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.