GRØNNKÅL-FAKTA OG OPPSKRIFTER:
Beates Hjørne
Beates Hjørne
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 100 gram grønnkål
  • 2 blader grønnkål
  • 1 liten purre i tynne skiver
  • ½ løk
  • 1 skive sellerirot i terninger
  • 1 stor gulrot i terninger
  • 1 lite blomkålhode
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 dl kikerter
  • 1 ss frisk timian
  • 10 dl kyllingbuljong
  • 2 ss revet parmesan
  • 2 ss hakket persille
  • 4 blader grønnkål
  • 1 ss olivenolje
  • 1 knivsodd salt
  • Litt chilipulver
  • 12 minutter Er de ikke sprø, steker du noen minutter til

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.