Personlig har jeg all respekt og beundring for Hellstrøms kunnskaper om mat. Jeg valgte Cocottemed norsk laks og linser fordi den, som flere av rettene hans, kommer i en sort ildfast form som kan brukes om og om igjen
Altså, du tar en kjele, koker opp vann, har posene medHellstrøms svinenakke og potetstappe oppi, trekker kjelen litt til side/skrur ned varmen så det ikke koker
Her er lammecarré servert med råstekte mandelpoteter, fyllt tomat, og portobellosopp med pesto. Smak til med salt og pepper og fordel massen i tomatene
Oljemarinert fårefilet med rotpuréSkal lammeskav redde overskuddslagrene til produsentene. Hvis du smører en skinke inn selv med honning eller annet, vil det ofte hindre at svoret blitt luftig
} @media (max-width. Lammekjøtt som er kokt lenge slik at det blir mørt, i deilig smakfull saus. Det er noe med krydderne og duften som gjør at jeg blir helt salig bare av tanken
Dette er min variant av kveldens rett fra Masterchef – jeg byttet ut potetgull med potetfondant, da det er min soleklare favoritttiberedning av potet, og jeg kan egentlig styre meg litt for alt som er frityrstekt
Jeg har laget en kongelig variant med kvernede mandler. Du kan bruke alle typer kjøtt, kylling eller scampi, siden lam trenger lang koketid, blir sausen enda bedre
Tomatsuppen ble nydelig som alltid med alle de deilige grønnsakene i. Rensk løk, chili og grønnsaker ,og kutt i biter før man har det i pannen med olje eller smør, og surrer alt en stund, ha på vann, hakkede tomater, buljong og pepper
Mitt kosthold blir helhetlig først når jeg kan hente det beste av det beste fra alle matverdener, nemlig Hellstrøms gode, enkle og sunne (ja kjernesunne) middagsretter, og blant annet Superdamene i Supernatures tips og kunnskap på hvordan implentere naturlig mat med fullspekket næring i mitt daglige kostholdet, og så finner jeg noe i Sofie Hexebergs lavkarbo- trend, noe (mye) innen rawfood, noe fra Jamie Oliver, osv
Lammekjøtt er smakfullt og det kan kombineres med de fleste smaker og krydder. Den både syrlige og sterke sausen gjør at den er nydelig sammen med kjøttet
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Ha spinat, bladpersille, koriander og hvitløk i en mikser og kjør det sammen med resten av ingrediensene til urteblandingen i en foodprocessor/mikser til jevn puré
De fleste indiske restauranter med respekt for seg selv har tandoori kylling på menyen. Jeg må innrømme at jeg ikke har prøvd å grille lam, det blir som regel kylling, fisk, scampi og grønnsaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.